Στο εργαστήριο μας ήρθε η παρακάτω πλακέτα απο κλιματιστικό Inverter Samsung AQV18YWAX με κωδικό σφάλματος E485 – Input current sensor error. Για την επισκευή πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του IPM FPAB20BH60B και ενός ολοκληρωμένου τελεστικού ενισχυτή. Επιπλέον έγινε λεπτομερής έλεγχος των εξαρτημάτων γύρω απο το κύκλωμα της μέτρησης του ρεύματος εισόδου και βρέθηκε και μια δίοδος εκτός των προδιαγραφών της η οποία και αντικαταστάθηκε και αυτή. Έπειτα η πλακέτα δοκιμάστηκε στο κλιματιστικό και λειτουργησε και πάλι.

Στο εργαστήριο μας έγινε ανακατασκευή της μπαταρίας Kenwood PB-34H του ασυρμάτου TH-22E με αλλαγή των 8x στοιχείων της με καινούρια και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Καθαρισμός λάπτοπ Huawei Matebook

Στο εργαστήριο μας ήρθε το παρακάτω Huawei Matebook το οποίο υπερθεμαινοvταν μετά απο μερικα λεπτά λειτουργίας. Στο λαπτοπ αυτό δεν είχε γίνει ποτέ καθαρισμός μετα την αγορά του. Ανοίχθηκε και βρέθηκε οτι η δίοδος του αέρα και στα δύο ανεμιστηράκια ήταν μπλοκαρισμένη απο σκόνη. Για την επισκευή έγινε λεπτομερής καθαρισμός των ανεμιστήρων και των ψυκτρών, αλλάχθηκε η θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή και έγινε ο τελικός έλεγχος.

Στο εργαστήριο μας ήρθε το κινητό ALCATEL 1SE LIGHT 4087U με σπασμένη την οθόνη. Για αυτό το κινητό δεν υπήρχε ανταλλακτικό διαθέσιμο και γι’αυτό τον λόγο έπειτα απο συμφωνία του πελάτη έγινε παραγγελία απο το εξωτερικό. Η οθόνη αλλάχθηκε μαζί με το πλαίσιο και το κινητό παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

By admin / Phone repair / / 0 Comments

Στο εργαστήριο μας ήρθε το Samsung Galaxy A32 4G A325 με σπασμένη την οθόνη. Για την επισκευή προτάθηκε η αντικατάσταση της οθονης & του πλαισίου με OEM ανταλλακτικό και ολοκληρώθηκε η επισκευή σε λίγες εργάσιμες ημέρες. Στην συγκεκριμένη επισκευή προτάθηκε επίσης και αλλαγή της μπαταρίας με αυθεντική, λόγω παλαιότητας της.